• Nuevo

PALEO RECEPTES

€ 17,26
Remenat d'ous de perdiu amb cranc i esprrecs, cavall estofat amb nous i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d'una seixantena de receptes inspirades en els aliments del paleoltic, aquest llibre representa una nova -i molt vella- manera de menjar, la que est lligada a l'alimentaci dels nostres avantpassats ms remots. Aleshores no hi havia gaire varietat. Els pats consistien bsicament en all que procurava la naturalesa: verdures, herbes, fruites, ous, llavors, bolets i fruits secs, car
Cantidad

Remenat d'ous de perdiu amb cranc i esprrecs, cavall estofat amb nous i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d'una seixantena de receptes inspirades en els aliments del paleoltic, aquest llibre representa una nova -i molt vella- manera de menjar, la que est lligada a l'alimentaci dels nostres avantpassats ms remots. Aleshores no hi havia gaire varietat. Els pats consistien bsicament en all que procurava la naturalesa: verdures, herbes, fruites, ous, llavors, bolets i fruits secs, carn i peix de tant en tant, i poca cosa ms. Aliments naturals i frescos i, per tant, altament saludables.
Les societats caadores i recollectores no tenien llibres de cuina ni receptaris. Per saber qu menjaven, el llibre compta amb l'arqueleg Eudald Carbonell i la seva collega i periodista Cinta S. Bellmunt. Ning millor que ells poden endinsar el lector en la dieta pleo i fer que en gaudeixin a les seves cuines.

"Editat amb la collaboraci del Departament de Cultura de la Generalitat"
Cossetania
9788490343968

Ficha técnica

Autor(a)
VV.AA.